Bø Sommarland

Bø Sommarland – Nasjonal Aktør

Bø Sommarland

Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark med et variert tilbud av spennende attraksjoner for store og små. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!

I år lanserer de en unik vannsklie «TRYLL»!

Den nye attraksjonen vil være nesten 160 meter lang, hvilket betyr at den er på lengde med én og en

halv fotballbane. Høydeforskjellen vil være på 16,43 meter. Farten tilsvarer en medium sklie og spesialeffektene gjør den til en magisk flerdimensjonal vannsklie, hvor de fleste av sansene dine brukes på turen. På fem steder i løpet av nedfarten kan du oppleve forskjellige filmklipp med lyd.

Moro for de minste

Bø Sommarland har flere områder for de aller minste. I Vannland finner du et stort basseng med flere nivåer og små vannsklier. På Bøverstranda kan du slappe av på solsenga mens smårollingene koser seg i den grunne delen av det oppvarmede bassenget.  Ønsker man en tur ut av bassenget kan man teste de tørre aktivitetene i Leikeland.

Tøft for de tøffeste

Vil du teste motet er det Magasuget, Mot i Brøstet, FlowRider, Half-Pipen, Sentrifuga og Jettegryta som gjelder. Her får selv den mest vågale adrenalinkick så det holder! I tillegg til de tøffeste finner du også rolige og mer avslappende vannsklier og svømmebasseng i parken.

Varmt og trygt

Bø Sommarland setter sikkerheten foran alt. Det betyr at du trygt kan la barna utfolde seg i vannaktiviteter som passer for dem, og at alle vannsklier i parken er trygge. Vannet i alle basseng og de fleste sklier har en konstant temperatur på ca 25 grader, så det er bare å hoppe i det!

Slik kommer du til Bø Sommarland

Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og ca. 2,5 timer fra Kristiansand.

Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland.

Bø Sommarland har åpent fra 8. juni til 18. august.
For mer informasjon besøk nettsiden www.sommarland.no

Del denne posten

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Lukk meny